Tilsettappelsinsaften/juicenog revet skall. Rør smør og sukker lett og porøst. Den passer egentligveldig godt til enhver anledning, men siden det er appelsini den passer den ekstra godt ipåsken
Det er påskeog da er det tid for kos. Hviti kjøttet og meget smakfull. Salt og pepper. Ettersom det er påske så ble oppskriftenpåskeinspirert med masse god appelsinsmak
Kan også være en fin dekorasjon på påske bordet ditt … Veldig enkel å lage, men forbered den helst dagen iforveien for å la den avkjøles godt og de appelsinskivene å tørke
De siste dagene har det vært mange lesere, ogspesielt på dette innlegget, så moro. Du kan også pynte med revet sjokolade, strøssel - eller med det du måtte ønske
Det er påskeferieog jeg nyter deilige dager på Kvitfjell. Fortsatt god påskeuke. Endeligtidtil å sove mye, gå på ski, spise god mat og gjøre alt man skal iferien
Jeg lager også noen brune påskeharer, eller prøvde å lage noe som lignet. Det sies at man ikke får det mere gøy enn man lager selv, og det er helt sant
Sviddåoggrillen har allerede blitt bestevenner. der er bare å hive seg rundt. Ingenting (nesten) slår kombinasjonen av noen lengder i bassenget og et par minutter over kull eller gass
Her er den økovennligegrillen du kan bruke igjenogigjen med god samvittighet. LES OGSÅ. Men det er ingen grunn til å droppe grillingeni parken eller på stranda i sommer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.