Etter en liten bloggpause så er jeg tilbake igjen med en oppskift. Det er snart påske og Edward og jeg tjyvstartet litt så satte i gang med en egenkomponert bolleoppskrift med appelsin og sjokolade
Påskeboller. 11. 04. 2017 kl. 09. 48 i. Påske. Ingen kommentarer. Boller smaker alltid godt uansett sesong. ) Disse er laget på en vanlig grunndeig beregnet på søt bakst
Hei. Påske-alt-mulig i disse dager. Påske er fint, spesielt med deilig solskinn. Selve bollene er sukkerfrie, samt inneholder mer proteiner og fiber enn vanlig
hei igjen. har fått en del spørsmål i det siste både på epost og på kommentarer om jeg ikke kunne legge ut oppskriften på vm bollene som ble laget i forbindelse med vm på ski i Oslo i vinter
Påskeboller er fylt med både krydder og tørket frukt – her velger du det du liker best. Bollene kan serveres hele dagen, til frokost eller til en kopp kakao i solveggen
Det er palmesøndag og mange har kanskje litt bedre tid i uken som kommer. Her har du tre middagsretter som skal godgjøre seg mens du kan gjøre noe du har lyst til
Jeg har igjen to arbeidsdager så er det påskeferie. Jeg ferierer høytiden i byen, og det blir turer i fjæra, grilling, kortspill, mye god mat sammen med familien, hygge og kos Hvilke planer har du for påsken og hvor skal du være
Nå har vi startet kylling produksjon her. I går bakte vi gule påskekyllinger. Det var greit å kunne informere om at det var påskekyllinger, for ellers hadde det nok ikke vært så lett å se
Spiselig påskepynt er en tradisjon hos oss, vi synes disse "bollekonene" er riktig så trivelige. Egentlig blir de stående til pynt så lenge at de blir for tørre til å spises, så vi har bakt noen vanlige boller også - så boller til påske det blir det
Varm opp melk og smøret til blandingen er lunken og rør ut gjæren i den. Tilsett sukkeret, kesam, safran og sammenpisket egg og rør blandingen jevn med en stålvisp
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.