I helgen serverte jeg denne herligelakrisisentil multebrulee. Jeg laget en liten porsjon da dette var en del av en dessert,men jeg legger ut hele oppskriften så kan man eventuelt halvere oppskriften
Jeg har laget kolibriegg, sjokoladetrekte gresskarkjerner, noe jeg velger å kalle kokoshjerter, lakris og et forsøk på en kopi av reeses peanut butter cups
I morgen legger jeg ut noen sistegodbiter - ønsker dere en fantastisk dag. Mango er i påskefargen og en veldigdeilig frukt, så det har jeg brukt i en av godterienei dag, nemlig små minikaker med mangotopping
God og næringsrik babymat som smaker godt - full av vitaminer. ) Jeg lagde i dag to varianter som var nokså like (sett ut ifra hva jeg hadde hjemme) men med littulikesmakstilsetning
Jeg er nemligikke så fryktelig glad ilakris, men så har det seg sånn at jeg har en søster og en mamma som elsker lakris, så da denne oppskriften dukket opp i en matblad ble jeg beordret til å prøve
- Sara. Oppskrifter. Heiigjen. Beklager at det var litt rot med påskenøttene i dag, jeg hadde klart å bytte om på rekkefølgene til spørsmålene, men det er likevel en del som har fått riktigløsningsord
svart konditorfarge (om du ønsker at lakrisen skal være sort. Ingen kommentarer. jeg har mer lakrissmak tar jeg i mer stjerneanis, og vil jeg ha det saltere tar jeg i mer salt
Lakris er en undervurdert smak…det er så mye godt du kan lage av det. Det kan jeg bare si. Jeg har laget to tingi dag, men jeg sparer den ene og poster deiligecookies med en forførende lakris smak
Hjemmelaget solbær- og bringebærlikør. Populære innlegg. Lammelår - Minutt for Minutt. Sous VideYtrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
Jeg har laget kolibriegg, sjokoladetrekte gresskarkjerner, noe jeg velger å kalle kokoshjerter, lakris og et forsøk på en kopi av reeses peanut butter cups
Oppskriften jeg har brukt er hentet fra Manuelas bok "Love Manuela" eller fra blogg siden hennes Men igjen er jeg opptatt av å gjøre det til "littmitt" og i den fasen jeg er i nå - litt sunnere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.