Hei hei. I dag skal du få oppskriften på en nydelig kyllingrett laget med gode råvarer. Her har jeg brukt kyllinglår som er saftigere, smaker mer, og er billigere enn kyllingfilet
En knallgod kinesiskinspirert kyllingwok, som fort blir en gjenganger på kjøkkenet. Dette er i hvert fall en av mine favorittmiddager – du vet, en sånn som får gjestene til å be om oppskriften
Jeg er en ihugga hengiven påsketilhenger. Årsaken er vel nettopp på grunn av all den fantastiske maten som lages og spises, samt kvalitetstid tilbringes sammen med familie, venner og dem man er glad i
Rødvinsmarinert påskelam. 06. 04. 2017 kl. 09. 02 i. Påske. Ingen kommentarer. Lam hører påsken til. Det anbefales å steke lammet mellom 3-4 timer i ovnen for å få best mulig mørhet
Ezra’s Savory Mustard Pork Roast er en fantastisk smakfull og god gryte. Langtidstilberedningen gjør kjøttet så mørt at det detter fra hverandre bare du er borti det med gaffelen og alle smakene i sausen får tid til å blande seg så godt at de utgjør en fantastisk helhetlig smaksopplevelse
Påsken er en høytid som vi gjerne tilbringer sammen med venner og famiie og koser oss ekstra mye. Kos handler mye om mat, og påsken er ofte full av sukker og godterier
I år har vi hatt en litt annerledes påskemiddag. Pulled porc eller beef er blitt veldig populært, så jeg tenkte at å gjøre det samme med lam må være vel så godt
Makroner er noe jeg alltid har hatt lyst til å lage, for de ser så delikate og morsomme ut. Til påske skal de selvfølgelige være gule, og siden dette er et utrolig søtt bakverk ville jeg friske de opp litt med å smaksette de med sitron
Påsken er en herlig tid mange er veldig glad i og har gode tradisjoner knyttet til, men midt oppi all påsketradisjon, påskeegg med marsipan, varme dager i solveggen, hyttekos, spillkvelder, påskekrim, skiturer, appelsin og kvik lunsj er det fort gjort å glemme litt bort hvorfor vi egentlig feirer påske
Lammestek er fast påskemiddag hos oss, og sannsynligvis også hos mange andre. Det fine med stek er at den gjør seg selv i ovnen mens man kan hygge seg med andre ting
Jeg har fått litt dilla på sitron, prøver en masse oppskrifter med sitron om dagen og denne er favoritten så langt, farlig god og den varte ikke lenge her i huset
Panna cotta eller kokt krem som det heter på norsk, er en herlig italiensk dessert. Den er veldig enkel å lage, og kan smakes til med alt fra vanilje, til sjokolade til rom
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.