Pærefromasjkake
detsoteliv.no
detsoteliv.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Kakebunn (se tips)
  • 4 egg
  • 2 dl sukker
  • 1,5 dl hvetemel
  • 1 dl potetmel
  • 2 ts bakepulver
  •  
  • Pærefromasj
  • 1 stor boks hermetiske pærer (se tips)
  • 2,5 plater gelatin
  • 2,5 dl kremfløte
  •  
  • Sjokoladefromasj
  • 2,5 plater gelatin
  • 2 dl melk
  • 5 ss sukker
  • 100 g kokesjokolade
  • 3 eggeplommer
  • 2,5 dl kremfløte
  •  
  • Pynt
  • 1 halv hermetisk pære (fra pæreboksen)
  • noen friske bær (f eks risp og blåbær)
  • eller sjokoladepynt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.