Trill vært deigemne utover til avlange pølsebrød, og sett de på et bakepapirkledd stekebrett. Pensle pølsebrødene med restene av egget rett før steking og strø over sesamfrø
Jeg bruker som vanlig svigermors superdeig til å lage pølsebrød og burgere. Jeg tar litt smør i hendene og litt på kjøkkenbenken når jeg ruller ut til burgerbrød og pølsebrød
Hadde eg ikkje kjøpt pølsebrød. Pølsebrøda vart mjuke og gode. Del deigen i 12 og trill ut pølsebrød. Til grillinga i går hadde eg kjøpt inn ostepølser og grillmor
Hjemmebakte pølsebrød er supert å lage nå i grillsesongen, når det går mye pølser. Pølsebrødene er enkle å lage og perfekte å fryse ned å ta opp når du trenger
Pølsebrød er supert å bake selv, fryse ned å ta opp når man trenger. Disse er minst like gode, luftige og ikke minst mye sunnere enn ferdigkjøpte pølsebrød
Jeg spiser aldri pølsebrød når vi har pølser til middag her hjemme. Og tilfeldigvis hadde jeg noen dager før sett en blogg med oppskrift på hjemmelagde pølsebrød, så det bestemte jeg meg for å lage til selskapet
Denne gangen lagde jeg pølsebrød, noe det er veldig lenge siden jeg har prøvd meg på. Jeg lagde en dobbel deig, så nå er fryseren vår full av pølsebrød som vi skal kose oss med utover hele høsten, når vi skal ut i skogen og grille pølser på bål
Jeg laget pølsebrød og denne gang valgte jeg å lage disse av rundstykke oppskriften min. Mine pølsebrød her ble litt større enn hva jeg hadde tenkt, så ha det i tankene når du lager dine, at du tenker over at de hever seg ganske mye, så ikke lag de for store til å begynne med
Jeg lagde også pølsebrød, de ble bittelitt flate, men kunne fint brukes (mulig at man ved å elte bittelit mer mel inn vil få høyere pølsebrød, men at de da blir mer kompakte)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.