kutt smør i terninger og smuldre kjapt sammen med melet. D denne er herlig å Fyllt med bacon å passer perfekt til middag eller rett å slett en bedre lunsj
Server med for eksempel en grønnsalat og grovt brød. SkinkebiterBrokkoliPurreløk. Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og helt genialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til
Med Cottage Cheese og Fibra i bunnen blir den litt sunnere enn «vanlige» paier. Riv parmesan over paibunnenog ha på vårløk og bacon i biter (se bildet)
Vask bladene, og hiv dem i en kjele med vann. Sliter du med å få frem smaken fra purren, eller synes den er for kjedelig, hiv en grønsak eller hønsebuljong terning oppi
Trykk deigen ut i en middels/stor paiformog prikk den med en gaffel. Jeg har ganske gode resultater medpaibunn til søte paier, men det er verre med de salte
Pai er enkelt å lage og litt kosemat syns jeg - perfekt sammen med en god dessert på fredagskvelden. Bland ingrediensene godt sammen og press/skjevle deigen ut i en smurt paiform
Server paien lunken med en frisk salat til. Rull deigen ut og dekk paiformen. Nå® Paibunn. Visp sammen egg og fløte med en gaffel slik at det blir en jevn blanding
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.