Ah, nå har jeg nettopp storkost meg medkyllingstrimler, søtpotetbåter og kokt brokkoli - at noe så enkelt og sunt kan være så godt er nok vanskelig å tro, men det smakte faktisk helt utrolig godt i dag
Server paien lunken med en frisk salat til. Rull deigen ut og dekk paiformen. Nå® Paibunn. Visp sammen egg og fløte med en gaffel slik at det blir en jevn blanding
Pai er noe av det beste jeg vet, og jeg liker så godt at det kan varieres i det uendelige. Jeg lurer litt på om jeg skal prøve ut en pizzabunn med kålrot også – stay tuned
Prikk paibunnenmed en gaffel og stek den i ca. Server paien varm eller kald med salat ved siden av. Del stekte kyllingfileter i biter og fordel i det forstekte paiskallet
Jeg hadde en halv tomat inni sammen medkyllingen, det er bare helt digg. Men i dag hadde jeg litt brokkoli i også for å se hvordan det ble, og så hadde jeg en pose med ruccuoasalat som snart må brukes opp og buttet litt av den i også
Fordel brokkoli, løk og "smuldret" blåmuggost i det forhåndstekte paiskallet. Visp sammen egg, fløte, melk, revet ost, salt og pepper i en bolle og hell det over paien
Nytt kjøkken og komfyr uten bruksanvisning, den forrige eier av leiligheten vår har nok tatt bruksanvisningen med på flyttelasset sitt, men pai ble det, og god var den selv om den var uten noe form for kjøtt eller fisk
Fyll paiformenmed fyllet, legg oppi brokkoliog strø over revet ost. Kok brokkoli en liten stund. Når paideigen er klar, trykker du den ut i formen og stikker noen hull her og der med en gaffel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.