Skjær lakseskivene i strimler og legg demsammen medasparges i paibunnen, strø over osten. Stek paien i nedre del av ovnen tilden har satt seg og fått fin farge
Legg bakepapir i bunnen av en springform og spray med formfett eller smør med smør. Du kan lage samme kaken med lys el mørk kokesjokolade, men da er den ikke lenger lavkarbo
Men etter en tur i skogen hadde jeg et par lommer med blåbær og noe godt måtte lages. Kokosmel er helt ypperilg til lavkarbo baking men her må man være nøye med mengden - den oppfører seg svært annerledes enn andre typer mel
Den originale oppskriften er imidlertid med kremost, og da ble nerden vekket i meg. I dette tilfellet trenger man noe med tilnærmet likt utseende som kremost
Server gjerne med ny-rørt syltetøy og nyyyyyt. Nå er ikke jeg akkurat på en lavkarbo diett, men visst en vil kose seg litt i hverdagen er det jo kjekt om kosen kan nytes med god samvittighet, ikke sant
Rut opp med slikkepotten og strø over litt Maldon havsalt som topping. Fordel røren i to like deler på to stekebrett kledd med bakepapir med en slikkepott
Visp sammen ingrediensene til en litt tykk vaffelrøre, tilsett mer fiberhusk visst røren er for tynn (fiberhusk er som et bindemiddel), og stek de gyldne (jeg smurte jernet med smør) i et vaffeljern
Trykk deigen ut i en middels/stor paiformog prikk den med en gaffel. Jeg har ganske gode resultater medpaibunn til søte paier, men det er verre med de salte
Pai er enkelt å lage og litt kosemat syns jeg - perfekt sammen med en god dessert på fredagskvelden. Bland ingrediensene godt sammen og press/skjevle deigen ut i en smurt paiform
men nå har jeg blant annet byttet ut hasselnøtter og mandler med gresskarkjerner og solsikkefrø. Her må du følge med, de skal ikke bli brent, men heller ikke være myke når du trykker på de
Den blir ikke sprø som med vanlig mel, men smakte godt og scorer høyt på enkelhet. Etter ha prøvd mange forskjellige oppskrifter med varierende utfall, så prøvde jeg i går denne veldig enkle oppskriften med stor suksess
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.