En gang i tiden ble Uer sett på som en ufisk, fuglene må forstå hvorfor. Uer med soya og grønnsaker1 uer på 1,5 kg2 ss olivenolje3 vårløk1 cm fersk ingefærrot2 fedd hvitløk2 røde chili1/2 potte fersk koriander1 dl soyasaus1 ss sesamolje1/2 sitronRens fisken, og skrap skjellene
Jeg er spent på om jeg klarer å holde liv i de til våren, men det går nok helt sikkert bra. Igår kokte jeg meg myntete, det var virkelig overraskende godt
Våren blir bare mer og mer tydelig, og det er en fantastisk følelse. Kokte den værtfall opp da jeg kom hjem og rørte inn to SS med blåbærsyltetøy som ikke er tilsatt sukker, fra Lerums, og toppet med litt frukt og nøtter
Det beste av alt. Bland inn the andre og elt med hendene. ( ikke det at jeg er sykelig overvektig, men jeg liker at folk vet hva de snakker om) Han har laaaang erfaring i å hjelpe folk ned i vekt, og rådene hans er basert på internasjonale retningslinjer
Varmen har definitivt kommet her på Østlandet – og den kom som en eksplosjon. Og kjærestekokken han vet hva jeg liker, hva som smaker og ser innbydende ut
ehat@dagbladet. undersøkelsen viser at innerstinne, så vet folk land og strand rundt. Professor i mat- og ernæringsvitenskap Wenche Frølich sier det har vært
Varmrøkt og kaldrøkt går unna, men makrell er så mye mer enn det. Makrellen ligger i egen bakk med olivenolje, innmaten ligger med, men den må passes på så den ikke oppløser seg
Kok spaghetti og pasta som anvist på pakken. Jeg skal innrømme at det ikke alltid er så lett å finne på middager som både dekker de voksne og barnas behov og ønsker
Oversatt betyr det ganske enkelt norsk sjøkreps. ett med norsk opprinnelse, og ett med asiatisk. Den ørkenlegger områdene den ferdes i, og det er vel et spørsmål om vi ikke snart burde fiske den opp og selge den litt rimeligere enn i dag, for å få opp salget, og derved minimere bestanden
Lag en pakke med jordbærgele og avkjøl. (Jada, her tar vi detinn med teskje. Legg dem på kaka, og så kan du velge om du vil helle resten av geleen utover kaken slik jeg har gjort, eller om du syns det er nok med bære jordbærene
Alt i en panne og inn i ovnen, det gir så god smak, er gøy og enkelt å lage Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Ja klart det svarte jeg, hvorfor ikke, og da. Som alltid alt i en panne og inn i ovnen, så enkelt og utrolig godt Jeg elsker slike retter, noe dere som følger med her sikkert har forstått etterhvert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.