noe annet) til å prøve å trykke filen så flat som mulig, men ikke for hardt så en ødelegger filen. Men viss dere er som meg (flink å glemme), så kan du bruke ildfast form med lokk, da går det fint
Denne retten er inspirert av Cecilie i forstaden, som igjen er inspirert av Trines matblogg. ) Krydre med salt og pepper, men vær forsiktig med saltet siden spekeskinken er salt i seg selv
) La oss si det sånn, at det ble en jentekveld med full pakke… For all del, søndagsformen var fin den, men det var ikke akkurat noen typisk sofasøndag i går
Pass på at den er godt pakket inn. Ha kyllingfileten over i en ildfast form på den ene siden, legg potetene på andre siden av formet, del potetene i to om de ikke er bitte små
Pass på at de overlapper hverandre så det blir helt innpakket i Bacon. Bruk en stekepanne som du kan ha i stekeovnen, eventuelt en annen panne eller form
Denne kaken holder seg lenge bare den blir pakket inn ordentlig. Det er også en utfordring som kakebaker for barn, for det er ofte mange allergier å ta hensyn til
Oppbevares i kjøleskapet innpakket i plastfolie eller tett pose. Fordel deigen på et plastfolie, rull til en pølse, vri endene hver sin vei til du får en fast pølse
Innpakket i litt celofan ble det anvendelig både på kakebordet,og til gi-bort-gaver. Karamellene forsvinner,og pepperkakekaramellene mine er nesten oppspist
Fremdeles et lite barn når det gjelder gaver og vil helst få de innpakket og ikke vite hva det er. Men så kommer fornuften før det stilige her i gården
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.