Pan de sal
Lizas matverden
Lizas matverden
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1/2 pakke tørrgjær
  • 15 g fersk
  • 2 ts salt
  • 800 g hvetemel
  • 0,5 dl sukker
  • 4,5 dl lunken melk
  • 4 romtempererte egg
  • 300 g smeltet smørsemulegrynovn temp. 220CBland lunken melk, smeltet smør, sukker og gjær.Visp eggene lett, ha de i væske blandingen og bland sammen.Ha i mel og salt og elt godt til deigen blir seig og smidig og slipper kanten, men husk at den skal være myk også.La deigen heve til i 1 time
  • 8-10 min til de er gylne på
  • 220 grader Celsius

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.