300 g
smeltet smørsemulegrynovn temp. 220CBland lunken melk, smeltet smør, sukker og gjær.Visp eggene lett, ha de i væske blandingen og bland sammen.Ha i mel og salt og elt godt til deigen blir seig og smidig og slipper kanten, men husk at den skal være myk også.La deigen heve til i 1 time
Det er så gøy å forme brød i forskjellige fasonger. Bare start med å se på dennevideoen som jeg har linket til HER, så ser du hvordan dettebrødet er flettet + mange andre måter å forme deig på, både vanlig loffdeig og søt deig
Server gjerne med en god salat ved siden av. (English below)Etter suksessen her for en stund siden med Mega Osteburgeren (oppskrift HER) måtte jeg lage noe liknende igjen fikk jeg beskjed om av mann og sønn og da lot jeg meg ikke be to ganger jeg…
Mos tomatene med stavmikser, tilsett krydder og tomatpure. Ta ut hvitløksfeddene når sausen er ferdig. Legg deigen på muffinsbrett og lag en grop i midten Stek karbonadedeig som du til slutt blander med tomatsausen
Bakt paprika kan kjøpes ferdig i glass, eller du kan lage det selv. Krydre med litt salt og pepper. Skjær squash i skiver, og stek i en stekepanne med smør til skivene er lett gylne
potatoes, sweet potatoes, Jerusalem artichokes, carrots, fennel, cherry tomatoes, mushrooms) and place in roasting pan (to go with a large roast, fill the deep cooking tray well with vegetables - they are quickly eaten up
Sift together the flour, cocoa powder and salt and fold into the mixture. ½ tsp sea salt. ½ cup (120 g) unsalted butter. 3 tbsp cocoa powder. Preheat the oven to 350°F (180°C) and line a 9 x 12-inch (25 x 30 cm) baking pan with. (250 g) chocolate into a heat proof bowl with the butter and melt over a pan of simmering water. Pour the batter into the lined pan and bake for 30 minutes, no longer. 3 tbsp cocoa powder
Rør i mellom, slik at marsipanen blir godt fordelt i røren. Smør formen (langpanne ca. Denne gangen har jeg laget den med salt karamell og pekankrønsj, men den er også veldig god alene
Stekes gyldne i smør i panne. Sile tilslutt sausen over i en ny kjele, la den koke opp og smake til med soya som salt og worchtersauce som smaksforsterker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.