Skjær #sei i serveringsstykker, drypp over sitronsaft, og dryss med salt og pepper. Vend først seistykkene i hvetemel, deretter i blandingen av egg og matfløte, og til slutt i blandingen av parmesanost og griljermel
Gammelsalta seimed nypotet, gulrotstuing og bacon,. Serveres med bacon og god potet, gjerne mandel. Før var det helt vanlig, og en del av selvbergingen langs kysten
Lange er en fisk jeg får stadig mer sans for, og prøver den ut med forskjellig tilbehør. Denne gangen valgte jeg å panere den, hadde ovnsstekte poteter, hvite asparges og hollandaise ved siden av
Start med å røre godt sammen eggeplommer presset sitron og sennep. Tartarsaus er ypperlig til stekt og fritert fisk, til fish and chips eller bare chips
Knekk og pisk et egg med litt godt med salt, rull fisken godt i egge, og så over i peneringsmel. Min datter er hjemme og hun spiser helst fisk,, sjømat eller vegetarmat fremfor kjøtt, og da må jo mor svinge seg
Smak til med salt og pepper og hell sausen over potetene. Ha olje, hakket chili og paprikapulver i en panne og surr det en stund, hel på vann, buljong, tomatpuré og eddik og la alt få koke sammen
Ha potetene i en ildfast form med salt, pepper og olje på. Vask og tørk potetene (beregn minst to per. Har man mat med lite smak kan man gjerne bruke masse krydder, og feks
Stek seifilene i noen minutter på hver side i en varm panne med smør og olje. Skrell og kutt gulrøtter i biter, ha bitene i en kasserolle, sammen med appelsinsaften
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.