* Risen lager du slik (eller du kan bruke denne oppskriften her), legg risen og kyllingen med saus lagvis i gryta la det stå på ovnen med lokk på lav varme til risen er myk
Beregn hvite asparges per person, (du kan selvsagt bruke grønn hvis du foretrekker det). Hvis sausen skiller seg får du den sammen igjen ved å vispe kraftig
De skal få en fin farge på hver side. Panert kyllingfilet. Legg på kyllingfiletene og dekk med aluminiumsfolie og sett det i ovnen på 200gr i ca 30-40 min Kylling MÅ være gjennomstekt
Selv om det regner, finn frem smilet, styr tankene inn på den positive kanalen og la denne uken bli bra Det blir aldri noe bedre enn hva du gjør det til selv
Tror jeg har fått litt dilla på "alt-i-ett" middager, det er jo så kjekt. I denne pakistanske kima curryen er ikke karrismaken SÅ framtredende, og kanel gjør smaken magisk
Det du trenger for å panere fisk er paneringsmel(man finner glutenfri på mange dagligvarebutikker), men man kan også bruke cornflakes, knust baconsvor eller rett og slett tørke brød eller knekkebrød som man knuser selv
Egentlig suppedag i dag, men jeg byttet med morgendagen da jeg kom over rødspettefileter i butikken. Enkel paneringførst dyppet jeg filetene i pisket eggså i griljermel med litt salt og pepperStekte de i pannen med litt smør
Siden det er gluten i alle panerte ferdigprodukter er ikke det noe vi spiser lenger og det er jo bare bra, siden det ikke er en sunn måte å tilberede mat på - men godt er det jo
Jeg landet på en oppskrift fra en blogger som kaller seg for ungkarskokken. Jeg tenkte derfor at jeg skulle prøve å lage fiskepinner selv, eller iallefall en type panert fisk, sånn at jeg sørget for at vi fikk i oss litt ren fisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.