- 300 g laksefilet- salt og pepper(- 1/2 lime eller sitron)- 5 - 6 poteter- 2 dl fløte- 2 dl melk- hvitløkspulver- salt og pepper- revet ostBle du fristet. 5 - 6 poteter
Krydre med salt og pepper. Fest baconet med tannstikkere. Ovnstektepoteter. Mat må vi ha, lever en stund på luft og kjærlighet, men blir veldig sulten etter hvert
Pensle potetene med olje og strø over salt, pepper og provence krydder. Legg svinefileten i marinade og la den gjerne ligge en stund i denneVask potetene og legg dem i en ildfast form
Servert med franske poteter, asiatisk 'kål', men som nå også blir dyrket i Norge og på. Kylling fylt med fransk ost, italiensk tomat og koriander, som blir mye brukt i det asiatiske og
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Kok potetene med skallet på til de begynner å sprekke eller til de er lett å knuse med en gaffel
Legg dette lagvis i en ildfast form eller en gryte, start med potetene og ha så løk og hvitløk over. Finhakk løk og hvitløk og skjær potetene i tynne skiver
Krydre med nykvernet salt og pepper, og dryss gjerne litt revet persille over. Det meste av næringsstoffene sitter i skallet, derfor liker jeg å ovnsbake små potetermed skallet på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.