Stek i en panne med litt smør på middels varme til de er gjennomstekt. Som ytterligere tilbehør kan du ha kokt brokkoli, søtpotetstaver eller ris til, vi hadde sistnevnte sammen med litt frisk salat
Lange er en fisk jeg får stadig mer sans for, og prøver den ut med forskjellig tilbehør. Det ble helt nydelig og jeg synes nok at dette er den beste oppskriften jeg har laget med lange hittil
Knekk og pisk et egg med litt godt med salt, rull fisken godt i egge, og så over i peneringsmel. Steik fisken som vanlig, først med god varme på begge sidene, skru ned varmen og la fisken kose seg der du snur fisken med jevne mellomrom
Ovnsstekte kyllingklubbermed salat, tortillachips, salsa og rømme smakte fantastisk. Og kyllingklubbene krydret jeg med min hjemmelahede kylling-kryddermix
Pensle gjerne med marinaden i løpet av steketiden. Server med dipp til og gjerne noen rå grønnsaker. Bland alt til dippen og smak også til med litt nykvernet pepper
Jeg har også med vilje unngått egg i denne paneringen, men brukt melk i stedet. Jeg knuste brødet i mindre biter med hånden, hadde de i en dyp bolle og brukte en stavmikser på det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.