Stek i en panne med litt smør på middels varme til de er gjennomstekt. Som ytterligere tilbehør kan du ha kokt brokkoli, søtpotetstaver eller ris til, vi hadde sistnevnte sammen med litt frisk salat
Lange er en fisk jeg får stadig mer sans for, og prøver den ut med forskjellig tilbehør. Det ble helt nydelig og jeg synes nok at dette er den beste oppskriften jeg har laget med lange hittil
Knekk og pisk et egg med litt godt med salt, rull fisken godt i egge, og så over i peneringsmel. Steik fisken som vanlig, først med god varme på begge sidene, skru ned varmen og la fisken kose seg der du snur fisken med jevne mellomrom
Jeg har også med vilje unngått egg i denne paneringen, men brukt melk i stedet. Jeg knuste brødet i mindre biter med hånden, hadde de i en dyp bolle og brukte en stavmikser på det
Egentlig suppedag i dag, men jeg byttet med morgendagen da jeg kom over rødspettefileter i butikken. Enkel paneringførst dyppet jeg filetene i pisket eggså i griljermel med litt salt og pepperStekte de i pannen med litt smør
Siden det er gluten i alle panerte ferdigprodukter er ikke det noe vi spiser lenger og det er jo bare bra, siden det ikke er en sunn måte å tilberede mat på - men godt er det jo
Som nevnt tidligere er vi lite flinke til å spise fisk, med unntak av bl. Kanskje et "skummelt" valg når jeg skulle lage mat til en småbarnsfamilie, men hans oppskrift så mest fristende ut, særlig tilbehøret med stuete gulrøtter
Gårsdagens middag ble fisk med kantareller. Litt uvant med kantareller til fisk,kanskje, men jeg fant kantareller på tur, og hadde lyst til å bruke dem, så da, så
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.