Pannacotta betyr - kokt fløte - den skal være fløyelsmyk og smelte i munnen. Hvert år er det mange som valfarter til sine spesielle og ofte hemmelige steder, med fine multemyrer
Pannacottamed lune bær. Fremgangsmåte Legg gelatinplatene til bløt i litt kaldt vann i et par minutter, smelt de deretter i en kjele sammen med litt vann
I en kjele har du fløte, sukker og innmaten av vaniljestengene. Fyll opp i passende glass (det er her vi i Blåklokkeveien er litt rundhåndet) og sett kaldt
Herlig fløyelsmyk karamell pannacottaog smaksrik topping med ett hint av whiskey og lime. Pannacotta kan gjøres ferdig i god tid og oppbevares i kjøleskapet til desserten skal serveres
Pannacotta toppes vanligvis med en saus eller bær, i dag har jeg blandet to forskjellige typer pannacotta - sjokolade og baileys så da sløyfer jeg saus eller bær, bare litt pynt
Her har jeg toppet pannacottaenmed eplebiter som jeg har varmet med brunt sukker og kanel. Det går i nydelige eplekaker på alle bakeblogger for tiden (også hos meg, se gårsdagens nydelige oppskrift på Enkel eplekake ), men hva med å prøve en deilig dessert med epler
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.