Dette er en italiensk dessert, som består av vaniljepudding medjordbærsaus og den smaker nydelig. Hell kokosmelken over i en bolle og rør inn stevia, sukrin og vaniljeessens med en visp
Bruker du vaniljestang, skrap utav frøene, men la stangen koke med. Baileys Pannacotta4 dl kremfløte3 ss sukker2 krm vaniljepulver/1/2 vaniljestang, frøene1 dl baileys2 plater gelatin
Pannacotta er ikke en dessert fra det indiske kjøkken, men smaken kjennes veldig kjent. MANGO PANNACOTTA (6 porsjoner). Varm alt i mikroovn 1,5 min eller raskt i en kjele, avkjøl og bland med mangopure. Relatert MANGO PANNACOTTA (6 porsjoner)
Kjør bærene glatte med en stavmikser. Denne jordbærsausen er veldig søt og god og passer utmerket til både bløtkaker (oppskrift kommer her), riskrem (oppskrift her), topping til is hvor sausen kan serveres både varm og kald, til New York Cheesecake (oppskrift kommer her) og annet
D. a. g. e. n. s. d. r. t. p. c. o. P. b. ø. l. f. m. i. ,. å. 8. k. 3. u. y. h. 1. v. j. 6. L. K. R. H. A. E. 2. (. ). F. V. S. U. T. w. -. G. I. …. /. 0. 5. 4. M. N. Y. d l
Kanskje fordi at den kan varieres på så mange måter, kan lages ganske mager eller av kremfløte, og siden denne her skal servers til gjester, lages det en ekstra god pannacottamed masse godsaker i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.