Hell kokosmelken over i en bolle og rør inn stevia, sukrin og vaniljeessens med en visp. Dette er en italiensk dessert, som består av vaniljepudding med jordbærsaus og den smaker nydelig
Så er det opp til hver og en å ha melk eller fløte på. Kremfløte eller melk (fløtemelk). Fordel risen på desserttallerkener med en god ss syltetøy på midten
Imens varmer du opp sukker, melk, fløte, vaniljestang og frø, samt limesaft til kokepunktet. Ja, jeg synes fortsatt at pannacotta er noe med det beste jeg vet, og verdens beste dessert
Bruker du vaniljestang, skrap utav frøene, men la stangen koke med. Hell litt av blandingen i en skål, klem vannet av gelatinplatene og rør de inn i fløten
Mange har problemer med å bryte ned laktosen (melkesukkeret) i melka. Eksamen som Kostholdsveileder og studerer i dag Ernæringsterapi ved Tunsberg Medisinske Skole
Jeg brukte samme oppskrift og laget med vanlig fløte, og den ble kjempegod ifølge mor og Roy. Det eneste man gjerne bør tenke på er at kokosmelk er litt søtere enn andre, og at sukkermengden må smakes til og ikke bare hive oppi sukkeret som står i oppskrifta å tenke seg om
D. a. g. e. n. s. d. r. t. p. c. o. P. b. ø. l. f. m. i. ,. å. 8. k. 3. u. y. h. 1. v. j. 6. L. K. R. H. A. E. 2. (. ). F. V. S. U. T. w. -. G. I. …. /. 0. 5. 4. M. N. Y. d l
Neste gang skal jeg både være mer forsiktig med sukkeret og bruke litt mindre kulturmelk. Jeg måtte medgi at jeg riktignok hadde forsøkt gommekoking, men det var mange år siden, og at jeg også hadde tenkt lenge på å gjøre et nytt forsøk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.