Ta av pannen. Man må vel egentlig slutte å bry seg så med været, men vanskelig å la være. Med fløtesaus med red curry, gulrot, løk, squash skiver og fersk basilikum, og det ble skikkelig godt om jeg skal si det selv
Server desserten med frisk bærsaus og pynt med blåbær. Ingen er vel bedre enn italienerne når det gjelder å skape store smaksopplevelser av få ingredienser på en enkel måte
Panna cotta med sukrede jordbær er en populær sommerdessert hos både store og små. Når jordbær blandes med sukker og får stå en stund i kjøleskapet, vil bærene etter hvert begynne å safte seg slik at du får jordbær som ligger i en nydelig jordbærsaus
Med en saus av syrlige bær blir det en fantastisk dessert som egner seg spesielt godt når du skal ha gjester, for den kan med fordel lages i stand dagen før
Sammen med syrlig multe smaker det helt fantastisk. Hvert år er det mange som valfarter til sine spesielle og ofte hemmelige steder, med fine multemyrer
Panna cotta med lune bær. Fremgangsmåte Legg gelatinplatene til bløt i litt kaldt vann i et par minutter, smelt de deretter i en kjele sammen med litt vann
Man får selvsagt den beste smaken med hjemmelaget gelé laget med ekte bær, men i dag viser jeg dere den enkle varianten med kjøpt jordbærgelé, som er den varianten barna pleier å foretrekke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.