Finn frem en kjøkkenmaskin med eltekrok, ha alle ingrediensene i bakebollen og kjør det på lav hastighet til ingrediensene er godt blandet. Tilsett eventuelt mer vann dersom deigen virker kompakt, eller litt mer mel dersom den virker løs. Øk hastigheten litt og elt deigen i ca. 10 minutter. La deigen heve på et lunt og trekkfritt sted, til den har omtrent dobbel størrelse (1-1 1/2 time).
Ha deigen på melet bakebord, og del den opp i 6 jevnstore emner. Trill emnene til boller og la dem hvile under plast i ca. 10 minutter på bakebordet, før du kjevler dem ut til flate brød, ca. 20 cm i diameter.
Stek brødene i tørr stekepanne, på middels til sterk varme, 2-3 minutter på hver side, til brødene har stekeskorpe på begge sider og er gjennomstekte
Den blir ofte til pannebrød, full av egg, krydder og smør. Sånn passe konkret oppskrift på pannebrød. Så snur du det tykke pannebrødet og lar det få en fin stekeskorpe på begge sidene
Storebror ønsket seg pannebrød til kveldsmat så da måtte jeg jo ordne det, man skal kose seg på tur. Mat (ferdig lagd pannebrøddeig, bacon, havregrøt, små suppeposer, kakao, polerbrød, kaviar)
Opplegget var fantastisk, været var nydelig så det meste av kvelden ble tilbringt ute i solen, med fyr i bålgruve, grilling av pølser på bål, pannebrød og noe helt nytt for meg, bananer med melkesjokolade ☺
Barna hadde ønske om pølser og pannebrød på denne turen så da fikk de bestemme det. Som nevnt tidligere har jeg og @yvonnepaatur satt oss som mål å sove ute minst engang hver måned dette året
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.