Og man kan vel si at det som fungerer med skrei fungerer like så godt til torsk, selv om man heller skulle ønske at man fikk tak i skrei, da sesongen er noe begrenset
Torsk er noe av det beste jeg vet og ovnsbakte rotgrønnsaker både ser og smaker fantastisk godt, når det da i tillegg serveres med stekt bacon til, blir dette et eventyrkig godt måltid
I sommervarmen, som kanskje ikke helt har vist sin største tilstedeværelse i år, kan det smake ekstra godt med litt crispy småsnacks å kose seg med, som et mellommåltid eller forrett
Mild skrei sammen med en smaksrik gulrotpuré og chorizo er sannelig en søndagsmiddag verdig. Sjekk gjerne ut skrei med sellerirotpure, bacon og vichygulrøtter
Gjør det lettvint – kjøp kveiteskiver – en til hver hvis de er store. Når sausen er som tykk fløte smaker du til med salt, pepper, malt muskat og kapers
Pannestekt piggvarfilet. For å kjøpe kvalitetsfisk anbefaler jeg å handle hos en fiskehandler (unngår at fisken blir pumpet med saltvann for å øke volum)
Kveite. 1 kilo rødbetersalt og pepper2 ts karve2-3 ss oljeMatyougurt og ett lite dryss med parmesan er godt å ha over rødbetene når de er kommet på tallerken
Denne oppskriften gir i alle fall en perfekt tilberedt kveitemed deilig tilbehør. Jeg har alltid synes at kveite er en vanskelig fisk å tilberede, den blir altfor ofte tørr
Kveite er en flat beinfisk i flyndrefamilien. Varm opp stekepannen, sammen med rapsolje. Kveite finnes på begge sider av Nord-Atlanteren, også langs hele kysten av Norge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.