Smørstekt villaksmed nykål, ovnsbaktenypoteterog rømmesjy. Pannestektlaksmed pepperrotkrem, blomkålbuketter og kokte poteter er en kombinasjon som jeg setter umåtelig stor pris på
Deretter skjærer du laksen i biter og steker denne med grønsakene. Hadde en treningsøkt med Jeanette i går og jammen er det tungt enda, så får bare være tålmodig og ta en dag om gangen
Laks er uten tvil god og sunn mat, lett å tilberede og lett å variere. Jeg elsker å variere, det er skjelden jeg tilbereder laks på samme måte flere ganger, det er alltid en eller ennen vri jeg finner på underveis
Ha litt god olje i en ildfast form og legg i poteterog grønnsaker, dryss over salt, pepper og timian, vend rundt på grønnsakene slik at du får jevnt fordelt olje og krydder
Kaffetrakteren som sto først opp, vinden som hvisker til trærne utenfor, sjøen som fortsatt ligger stille og sover, gjengen med gutter som koser seg i stua og datteren min som lekes med av en ivrig kusine
LaksefileterPoteterTomat, agurk og paprika (du kan selvfølgelig bruke andre grønnsaker om du heller foretrekker det)Rødløk og sjampinjong stekt sammenKrydder
Norsk laks er også populær i Spana, spanjolene er glad i sjømat. Det er selvsagt mest oppdrettslaks, som ikke alle setter like stor pris på, men 'læll a du'
Anrett laksen på tallerken og legg nydampet spinat på toppen ogpannestekt asparges som tilbehør. Det fine medlaksen er at den kan tilberedes både på pannen, i ovnen eller has på grillen, uansett blir det like vellykket
- 300 g laksefilet- salt og pepper(- 1/2 lime eller sitron)- 5 - 6 poteter- 2 dl fløte- 2 dl melk- hvitløkspulver- salt og pepper- revet ostBle du fristet. Les mer 300 g laksefilet. 5 - 6 poteter
Dette smaker virkelig av sommer, laksmed mango, en spennende matopplevelse, så har du ikke prøvd dette før så bør du prøve nå, du vil bli overrasket over den nydelig kombinasjonen
I dag står god gammeldags laksog pottiter på menyen. Fremgangsmåte Vask og fordel småpotetene i en ildfast form med tacokrydder, hvitløkspulver og litt olje over
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.