Kylling i kremet paprikasaus Save Print 4 porsjoner. Kjapp enkel middag med smaker fra middelhavet. Kylling i kremet paprikasaus Save Print 4 porsjoner
Vi serverte den med potetmos og paprikasaus. Paprikasausen lager du slik. I dag er det søndag og jeg fant ut at det er lenge siden jeg har brukt leirgryta vår
Innlegget ble først publisert 22. april 2016 og er hentet opp til forsiden i anledning påsken. Shakshukah, eller sjaksjuka som man egentlig kanskje burde kalle det på norsk, er i bunn og grunn en grønnsaksragu med egg
Paprikasaus. Server ovnsbakt ørret med paprikasaus og ris. Server ovnsbakt ørret med paprikasaus og ris. En nydelig frisk, fiskemiddag med smak av paprika, basilikum og rosépepper
Kebab med mangosalat og paprikasaus. Da var det fredag da dere. Her er dagens middagstips. Jeg hadde tenkt til å gjøre det ordentlig ved å klemme kjøttet på et grillspyd, men kom frem til at det var like greit å forme dem som pølser
Dette trenger du til 1 person. - 1 dl ris + lettsaltet vann- 100 g skinn og benfri torskefilet- 1/2 liten paprika- 1/2 liten løk- 1 ss hvetemel- 1 vann + 1/4 fiskebuljongterning- 1,5 dl fløte- salt og pepper- 1 blad isbergsalat- litt mais- litt paprikaBle du fristet
Paprikasaus. Paprikasaus – 1 time og 20 minutter. Dette er en lett rett å lage, men det blir vanskelig på grunn av det er så mye som må gjøres samtidig
Dette trenger du til 1 person. - 70-100 g spaghetti- 100 g brokkoli i buketter- 1/3 rød paprika- 1,5 dl matfløte- 1/2 hvitløksfedd, finhakket- salt og pepper- 1 dl revet ostBle du fristet
Paprikasaus. Nok til en. 200 gram indrefilet av svin noen skiver spekeskinke - nok til å surre det rundt kjøttet2 soltørka tomater i strimler1 fedd hvitløk - finhakket1 neve ferske basilikumblader - hakket2 ss revet parmesanost
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.