Tror du kommer til å like denne, en veldig god papriaksuppe. Rød paprika, liksom hva gjør man med den. Her i Norge skjærer man en bit og legger den på et knekkebrød med hvitost
Det tok ikke lang tid før jeg måtte prøve en oppskrift fra Den Norske Vegankokeboken. Jeg hadde en rødbete liggende fra jeg laget rødbetegryte på mandag, og brukte den i en aldeles herlig fyrverkeri av en suppe i dag
I flere dager har jeg tenkt å lage tomat- og paprikasuppen jeg har skrevet om før på Gastronomade. I går fikk jeg 10 kilo torsk, og hva skulle jeg lage
En smak av Italia. 4 porsj. Stekeovn 240 grader i 20-30 min. (paprika)6 paprika røde/gule1 stor purre1/2 dl olivenolje8-9 dl kyllingbuljong (vann + terninger)1 dl mascarponeost2-3 ss melk/fløte1 ts hel sort pepper---salt og pepper---1
. Det er onsdag kveld og vi er allerede halvveis i uka. Hanne har vært på kurs i «coaching av grupper og team» mandag, tirsdag og onsdag, og har stått opp grytidlig for å rekke kursstart hver morgen
Tomat- og paprikasuppe for 2 lagde jeg av. Det er ikke alltid alle 4 i huset sitter rundt middagsbordet samtidig, og det er heller ikke alltid alle 4 skal ha middag i løpet av dagen
Tomatsuppe med paprika er en litt annen vri enn den andre tomatsuppen med paprika jeg har lagd. Denne er krydret med røkt, sterk paprika og den var varmende og god
I går lagde jeg tomat- og paprikasuppe til min skjønne Syforening. Jeg synes det er så greit med hjemmelaget suppe, for det er enkelt å lage og smaker alltid godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.