Jeg har laget mange retter med panert kylling og fisk gjennom årene, mandelmel og sesam-mel er genialt å bruke til dette – her har dere en versjon med bare parmesanost
Smør/pensle godt med pesto mellom bollene og fordel ost i mellom. 2 ss pesto. ca 0,5 dl revet parmesan. 2 ss pesto. Brytebrød med pesto og parmesan 12 stk). 2 ss pesto. ca 0,5 dl revet parmesan. 2 ss pesto
Jeg lagde ett "vanlig brød" og ett som jeg toppet med pesto og revet parmesan. Jeg har tidligere lagt ut en oppskrift på tapasbrød med pesto og ost her på bloggen
legg så på en liten neve ruccolasalat, og strø over parmesanost. Rød pesto - oppskrift finner du her. legg så på en liten neve ruccolasalat, og strø over parmesanost
Bland pasta, skinke, grønnsaker og parmesan i en bolle. 100 g parmesan, raspet. 2 ss pesto. Krydre med salt og pepper og tilsett 2 ss pesto. 100 g parmesan. 2 ss pesto
Gryterett med grønn pesto og parmesan. revet parmesan til toppen. Prøvde en ny ting idag som jeg ikke har prøvd før, ville lage noe med mine favoritt grønnsaker, karbonadedeig og grønn pesto
Butter chicken eller smørkylling er verdenskjent og en av de mest populære indske rettene. Det er de som sier at første gang man besøker en indisk restaurant bør og må man bestille butter chicken
Spis & Nyt. Tandoor er en leirovn, som fylles med trekull. I den steker de brød, kjøtt, fisk og kylling. Kjøtt/fisk blir ofte tredd på spyd for at de skal være enklere å steke
Spis & Nyt. CHOP SUEY betyr blandede biter, så den kan lages med mange forskjellig ingredienser. Det er vel den kinesiske retten, som er best kjent i Norge, men som det finnes 1000'vis av oppskrifter på
Tilsett parmesanen og valnøttene som er blitt tørristet litt i panne først. Ramsløk er jo i vinden som aldri før, og i den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle ta det jeg hadde igjen etter en ramsløk burger og lage en pesto med litt norske ingredienser (eller nesten iallefall)
4 porsjoner. 4 kyllingfileter. 1 egg. 2 ts salt. 2 ts pepper. 50 g mandelmel. Olje til steking (feks kokosolje). Skjær hver av kyllingfiletene i passe store biter
eller tjikkan cajunut som de ville sagt det selv. Egentlig er visstnok denne retten kinesisk, men tror den har blitt litt thailandisert før den har nå blitt godt etablert på de thailandske menyene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.