Jeg er fra før veldig fornøyd med det meste av det jeg har fra dette merket, men denne blir nok en av en av de store favorittene, sammen med vaffelformen
The post Luftige Bagels og Give Away appeared first on IDÉFULL. Jeg trekker en vinner den 1. 1 ss sukker. 1/2 ts salt. 15 g fersk gjær. 1,5 dl fingervarmt vann. 15 minutter. La deigen stå til heving i 1 time. 1 egg til pensling. 1 ts natron til kokingen. 15 minutter. 1 ss sukker. 1/2 ts salt. 15 g fersk gjær. 1,5 dl fingervarmt vann. 1 egg til pensling. 1 ts natron. 15 minutter G
Jeg hadde et visst håp om nominasjon som Årets nykommer, men at jeg også skulle bli nominert som én av tre til Årets nisjeblogg – en kategori med knallhard konkurranse fra blant annet vegetar/veganblogger, diettblogger og helseblogger som er mye større enn Et kjøkken i Istanbul – det må jeg få si var stort
Jeg har en Airfryer som jeg skal gi bort til en av mine lesere, og jeg trekker den heldige vinneren lørdag 1. 15 Air buns ble lagd av. 1/2 ts bakepulver. 10 g fersk gjær. 1 dl lunken vann. 1/2 ts salt. 10 minutter. Del deigen i 15 like store deler (sånn ca. 1 time. Stekes i Airfryer på 160 grader i ca. 10 minutter. 1/2 ts bakepulver. 10 g fersk gjær. 1 dl l. 1/2 ts salt. 10 minutter Ønsker du dem lysere enn på bildet, reduserer du steketiden
Denne store formkaken kan brukes som basis for mange andre kaker. Stor fromkake. enten ei langpanne eller som her på 35x29 hødey10cm. Stek kaken i ca 40 minutter forvarmet ovn 180 grader,
Denne store karamellkaken med krem og banan er mektig,. Synes du kaken virker for stor,. 1stor formkake( oppskrift her). 1/2 liter fløte. Legg på bananskiver og dryss over 1 dl karamell. 1stor formkake. 1/2 liter fløte
140 g sukker. 140 g mel. 1 ss potetmel. 1 ss kald vann. 1 ts. Hell egg , vann og sukker i en mikserbolle, og miks dette i cirka 10 minutter. Inn i ovn på 180 grader i cirka 20 minutter. 1/2 pasjon vanilla bean frosting. Hell gelantinpulver sammen med 1 dl kaldt vann i en lite skål, la den stå 5 minutter. 140 g sukker. 140 g mel. 4 egg 1 ss potetmel. 1 ss kald vann. 1 ts vaniljesukker. 1/2 pasjon vanilla bean frosting
setter så stor pris på det. 170 g usaltet smør. 1 vaniljestang (frøene). 3 store egg (romtemperert). 1 ts bakepulver. 1 ¼ ts natron. 70 g 100 % kakaopulver. Forvarm stekeovnen til 180 ˚C. Miks i 1 minutt etter hvert egg. sier bare 100 % chocolate yuminess. 170 g usaltet smør. 1 vaniljestang (frøene). 3 store egg (romtemperert). 1 ts bakepulver. 1 ¼ ts natron. 70 g 100 % kakaopulver
Jeg bruker en iskrem- skje for å få like store størrelser på cupcakes…. Jeg har lest hver eneste kommentar på hva som er deres passion, og har kommet fram til 1o kandidater av de som sendte inn på e-mail, facebook og på bloggen. Viser idag hva du kan gjøre med en Wilton 1 B tipp. bruker her en Wilton 1 B tipp (fins hos cacas. Begge disse ble laget med Wilton 1 B tipp
Litt stas på bursdagbarnet er det imidlertid viktig å få gjort så vi blir 11 gode venner til middag idag. 1 eggehvite. 125 g god kokesjokolade i biter (her hadde vi mye til overs, så 100 g holder rikelig). Sett dem i kjøleskapet i 1 time til de er faste. 1 eggehvite. 125 g g. 100 g
Når jeg først baker focaccia kan jeg like så godt lage en stor, det er så greit å ha en bit focaccia i fryseren, det er godt til suppe, salat og til tapas, det er også helt supert å bruke focacccia som burgerbrød
♥ 1 ts smør. ♥ 1 ts mel. Det tar deg maks 10 minutter. Og effekten paien kommer til å ha på gjestene dine veier opp for de 10 minuttene. et sted mellom 180°C og 200°c fungerer som regel for meg. Hvis innholdet i paien er kaldt anbefaler jeg å bruke 180°C fordi du vil trenge en lengre steketid så hvis du kjører varmere vil toppen brenne fort uten at innholdet blir stekt. Relatert 1 ts smør. 1 ts mel
1sukker. 1hvetemel. 1bakepulver. 1bringebærsyltetøy. 1Piano Vaniljekrem. 1TINE Kremfløte. 1jordbær. 1blåbærSlik gjør du detSukkerbrød i langpanneSett stekeovnen på 175 °C
Stekeovn 180 grader i ca. Finn frem en stor kakeform 26 cm Ø eller en rektangulær ca. Til 12-14 personer. 175 g mandler. 125 g sukker. 125 g sukker. 1/2 dl sterk kaffe. 1. Bland inn de malte mandlene og fordel røren utover en stor rund kakeform 26 cm Ø eller en annen som tar tilsvarende mengde. Stek som angitt ved 180 grader i ca. La gelatinplatene ligge i kaldt vann i 10 minutter. Lag 1/2 dl sterk kaffe, varm den opp og oppløs gelatinplatene i den. 10. 11. Til 12-14 personer. 175 g mandler. 125 g sukker. 125 g sukker. 1/2 dl sterk kaffe
1 vaniljestang. 1 ss. 1/8 ts. 1 iskrem skje med røre i hver cupcakeform. Inn i ovnen på 160 grader i cirka 25 minutter, sjekk etter 20 minutter. Bruker denne gang en Wilton 1 A tipp, som er en rund tipp. 4 egg 1 vaniljestang 2 ts vanilje extract. 1 ss bakepulver. 1/8 ts salt
Visp sammen sukker og olje i en stor bakebolle. Hell røra i en stor, bakepapirkledd langpanne. Smørte så på den ene fargen på selve hesten og vingene, mens den andre delen/fargen puttet jeg i stor sprøytepose og sprøytet på man og hale
Sett kakene på bakepapirkledd plate ( ikke smurt) med god avstand, de blir tre ganger så store. Sett kakene på bakepapirkledd plate ( ikke smurt) med god avstand, de blir tre ganger så store
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.