En morsom vri på rekerogpasta, en utrolig velsmakende saus med grovhakkede tomater og masse krydderurter, rekene må bare så vidt røre stekepannen, ellers blir de seige og lite gode
Pastamiddag er både godt og kjapt, rekerogpasta passer også veldig godt sammen. Denne lille pastaretten har også en helt spesiell god saus og god smak av parmesan
Start med å koke vannet til pastaenmed rikelig med salt og hell pastaen i vannet når det koker. Til pasta syntes jeg det fungerer strålende, bare pass på å ikke bruke for mye olje, du vil ikke at det skal smake for mye olje og virke oljete, men heller den deilige smaken av olivenolje ogreker
Pastamedaspargesogreker. Asparges i seg selv trenger svært lite behandling og er nydelig i seg selv, men med dette tilbehøret blir retten en fantastisk fest
Faktisk så var denne pastaretten her aldeles nydelig, jeg vet ikke om det var den sprø fine aspargesen eller blandingen med bacon ogasparges som var så god, så retten er virkelig verd å prøve
Pastamedaspargesogreker. Røkelaks medpasta. Ha en god klunk olivenolje i kjelen og tilsett finhakket hvitløk - ha så pasta, edamame ogreker i kjelen - bland godt
Legg den avrendte pastaen på et serveringsfat, topp medrekerog hell over den varme sausen. "Nesten" alt kan brukes sammen medpastaog det meste blir riktig så godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.