Lag heller en enklere pasta som ikke bare smaker bedre, den framhever de klare gode smaken av den sprø pancettaen tydeligere og er vesentlig enklere å tilberede, særlig hvis du har pancettaen ferdig i tynne skiver slik som her
Ha oppi kyllingbitene og server medpasta og salat. Kombinasjonen av pasta, hvitløk og kylling er velkjent for de fleste av oss, og denne oppskriften lover kort tid på kjøkkenet i tillegg til en velsmakende og mettende middag
Fersk pastamed saus av friske tomater, hvitløk og basilikumAv Arvid Nornes. 25 minutterDenne sausen er god om sommeren med ferske, modne tomater. Ingredienser400 gr Pasta fersk600 gr cherrytomater andre gode tomater kan også brukes1 fedd Hvitløk 8 ts Olivenolje Extra virgin1 liten bunt Basilikum frisk150 gr Parmigiano-Reggiano revet salt og pepper eller smakInstruksjonerKnus hvitløken og med flaten på kniven og fres den i pannen sammen med litt olivenolje og tomatene. Ha i grovhakket basilikum og resten av oljen og rør godtHa i den ferske pastaen og la den koke i 2-3minutter i sausen, ta den av varmen og ha i Parmigiano, spar noen til topping, og rør om. 400 gr Pasta. 1 fedd Hvitløk
Kylling skjæres også i biter og gjennomstekes medhvitløk, gul løk, salt, pepper og masse curry. Kok pasta som anvist på pakken, jeg brukte denne under (som jeg ikke klarer å huske hvor jeg har fra dessverre)
Varm opp fløten forsiktig sammen medhvitløk, ost, urter, salt og pepper. Del laks i biter, kutt brokkoli i små buketter, finhakk hvitløksfedd og kutt sukkererter i mindre biter
Kok pasta etter anvisning på pakken, i lettsaltet vann. Sil pasta, rør inn bacon og saus. Pasta carbonara har vært en livrett for meg siden jeg smakte "Pasta di Parma" da jeg var 13 år, men jeg fikk et helt annet syn når jeg lærte meg av tidligere kollega å lage skikkelig hjemmelaget pasta carbonara. - 200 gr fullkorn pasta- 3 skiver bacon, i terninger- 2 stk egg- 1 1/2 dl fløte- 30 gr parmesan- Sort pepper- 2 ts salt- 2 ss frisk basilikum, finhakket . - Kokkeliten 200 gr fullkorn pasta- 3 skiver bacon, i terninger- 2 stk egg- 1 1/2 dl fløte- 30 gr parmesan- Sort pepper- 2 ts salt- 2 ss frisk basilikum, finhakket
Tilsett så hakket løk og paprika og la surre to minutter sammen med kjøttet. Denne retten er etter inspirasjon fra min far, utrolig gode smaker og deilig kremete pasta
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.