Pastarettermed ulike sauser er en slager her i huset og i denne retten har jeg tatt utgangspunk i en boks medcremefraiche som jeg hadde stående i kjøleskapet
Tilsett deretter sopp og la surre med noen minutter. Skjær opp skinke, sopp og tomat i biter. Krydre med basillikum og tilsett salt og pepper etter ønske
Tilsett deretter sopp og la surre med noen minutter. Skjær opp skinke, sopp og tomat i biter. Krydre med basillikum og tilsett salt og pepper etter ønske
Tilsett deretter sopp og la surre med noen minutter. Skjær opp skinke, sopp og tomat i biter. Krydre med basillikum og tilsett salt og pepper etter ønske
Smør dette utover pizzabunnen Stek kyllingog bacon i stekepanna før du legger dette på pizzaen. PizzabunnPizzasaus1 beger cremefraiche1/2 - 3/4 finhakket rød chili1/2 finhakket hvitløktimiansalt og pepperPizzafyll3 kyllingfileter i biter eller kyllingkjøttdeig100 g bacon i biter1 rødløk i båtercherrytomater delt i skiverhakket basilikumrevet ost Bland ingrediensene til pizzasausen først, smak til med salt, pepper og timian. Fyll deretter på med tomat, løk, basilikum og ostStek ved ca 225 grader i 25- 30 minutter Pizzasaus. 1 beger cremefraiche. 3 kyllingfileter
Bruk en panne med litt høye kanter. #kyllingpasta #kylling #pasta #godt #godtno. I den samme pannen har du nå i pasta, fløte,vann, buljong og hakket tomater + resten av krydderet, bland godt
Server med nykokt pasta, og gjerne litt hakket persille på toppen. kokt pasta. Ha tomatsausen i en ildfast form, legg kyllingfiletene oppå, og strø over godt med revet ost(Jeg brukte mozzarella/cheddar)
Denne Kylling gryta er knallgod, kremete i konsistensen ogmed mye smak. Server gjerne litt godt brød til, ogmed revet Cheddar eller parmesan ost på toppen, helt nydelig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.