bland sammen eggene, fløten og halvparten av osten stek kyllingfiletene (ha dem gjerne i marinade først, ev krydre med favoritt krydderet)kok/lag pastaenleggpasta opp på tallerkenen og bland inn eggeblandingen
Ha panko, rosmarin, timian og parmesan, mel,salt og pepper i en bolle, og bland godt. Server med nykokt pasta, og gjerne litt hakket persille på toppen
Denne enkle delikate retten med deilig frisk og syrlig smak er perfekt en fredag eller lørdagskveld. Serveres med Hele stekte poteter, ris eller Couscous
Jo tørrere kylling, jo sprøere skinn. Server gjerne med ovnsstekte poteter, grønnsaker og en god saus. Tørk av kyllingen så godt det lar seg gjøre med kjøkkenpapir
Pasta tagatielle. Nå blander du alt sammen med en god hånd salat og skviser over sitron. Så følger middags oppskriften som jeg også var så heldig og fikk fra Inger Lise Tjørsvaag på jobb
Sitron er også fantastisk til kylling, men egner seg best til den helstekte varianten. Skjær en lomme i kyllingen og fyll den medtomater, løpstikke, ajvar og brie
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.