Pasta med laks, rødløk og fenikkel
ganske enkelt
ganske enkelt
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • . 150 - 180 gr fersk tagliatelle
  • . 300 gr laksefilet uten skinn og bein
  • Litt revet sitronskall
  • 1 rødløk i tynne båter
  • 1 liten fenikkel
  • 6-8 soltørkede tomater
  • . 1 1/2 dl frosne erter
  • . 1 ss sitronsaft
  • . 2 dl matfløte
  • . 1 dl kokevann fra pasta
  • Ha litt smør/olje i en stekepanne og la rødløk og fenikkelringer få surre til de er myke, tilsett ertene, tøm over matfløte og la det koke et par minutter, sett de tilside.
  • Del laksefiletene i biter, strø på litt salt, pepper og raspet sitronskall, stek de raskt i smør/olje. Kok pastaen etter anvisningen på pakken, tøm av kokevannet, men ta vare på ca.1 1/2 dl

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.