Pasta med laks og brokkoli
Mamma Britas matblogg
Mamma Britas matblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 ss salt pr l vann
  • 10 minutter og koke brokkolien sammen med pastaen
  • 4 personer:
  • 350 g laksefilet (til storspisere må du ha mer, kanskje 600 g)
  • 400 g pasta
  •  
  • Saus
  • 2 sjalottløk, finhakket
  • 1 ss olivenolje
  • 2 dl fiskekraft (jeg bruker i underkant av en 1/2 fiskebuljongterning + 2 dl vann)
  • 1 1/2 dl fløte
  • 2 ss smør
  • Litt finhakket frisk persille, 3- 4 ss (du kan også bruke gressløk)
  • ¤ Varm ovnen til 200 grader (Som sagt før, sett på en stor gryte med vann til pasta og en mindre med vann til å koke brokkoli)
  • ¤ Legg laksefiletene på smurt ovnsplate (jeg deler laksen opp i biter når den er ferdigstekt). Strø på salt og pepper.
  • ¤ Kok pastaen etter det som står på pakken og sil av vannet etterpå.
  • ¤ Kok brokkolien i 2- 3 minutter (fra vannet koker opp). Koker du brokkolien i god tid, kan du slå av kokevannet og la den ligge i kasserollen med litt smør til den skal serveres (ha lokket halveis over).

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.