Ikke minst er den mye større, og passer nettopp derfor perfekt til å fylle med diverse godsaker. *Hvis du har det tilgjengelig, bytt gjerne ut tørkede urter med friske
Fyll med basilikum, soltørka tomat, hvitløk og parmesan. Mos blandingen med en stavmikser. Legg spekeskinkeskivene slik at de overlapper hverandre, og slik at du får rulla det rundt kjøttet
Til spaghetti medsalviesmør, hvitløk og bacon trenger du. I hvertfall… Mange har sikkert smakt spaghetti medsalviesmør tidligere, dette er tross alt en klassiker
Gnocchi er laget av kokte poteter som du blander med mel og eggeplomme og gir et raskt oppkok. Jeg liker å lage dette når jeg har ekstra god tid å har lyst å kose meg på kjøkkenet med matlaging
Til spaghetti medsalviesmør, hvitløk, bacon og tomater trenger du. Mange har sikkert smakt spaghetti medsalviesmør tidligere, dette er tross alt en klassiker
Server gnocchien medsalviesmørog en god neve revet parmesan, dette smaker utrolig godt. Jeg brukte bakte poteter, men opprinnelig er det mest vanlig med kokte, og jeg tror ikke det gjør så stor forskjell
Stek soppen til den er sprø, og la den hakkede løken få steke med noen minutter tilslutt. Jeg ble så inspirert av Wenche i "God Morgen Norge" da hun laget risotto med kantareller, så jeg hadde tenkt vi skulle ha det til middag i dag, men det var ingen kantareller å oppdrive på vår butikk i dag så da ble det risotto medportobellosopp istedet
Her er lammecarré servert med råstekte mandelpoteter, fyllt tomat, ogportobellosoppmed pesto. Men her hjemme finner du den ogsåmed flere ben, litt avhengig av størrelsen på lammet
Jeg steker den med grønnsaker og en blanding av hoisin- og teriyakisaus, og serverer med nudler. Jeg elsker asiatiskinspirert mat, og denne gangen er det strimlet biff som står på menyen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.