Dersom du jobber solo på kjøkkenet, kan det være lurt å lage pastinakkpurèen ferdig først, og kun holde den varm på platen, så du ikke risikerer brent eller tørr kylling
Hei dere. Da kan jeg spise ordentlig mat igjen, i hvert fall tygge mykt. Jeg har kunnet det helt siden kjeven kom på plass igjen altså, men det har vært vondt
Dette trenger du til 1 person. - 1 kyllingfilet- 2 ss snøfrisk naturell- salt og pepper- 1 blad isbergsalat- litt purreløk- litt paprika- 2 ts mais- pastinakkpuréBle du fristet
I helgen var det duket for en liten gourmet middag her hjemme til to. Det var ganske etterlengtet, for med to søte små på snart 1 og 3 år går det mest i hverdagsmat
Vi hadde besøk av gode venner. Da serverte jeg blåskjellsuppe med brytebrød som forrett, indrefilet med tilbehør som hovedrett og panacotta med bringebærsaus som dessert
Gårdsand selger ferdig andepaté, og dette ble en perfekt forrett. På bildet er det mye forskjellig tilbehør, men har begrenset oppskriften til hva jeg synes passet best
Steinbitt med madellokk, pastinakkpuré og blåbærsaus, denne retten er enkel å lage, med syrlig, søte og salte kontrasterFisk med mandel lokk til 4 porsjoner er100 g smør1 g malte mandler håndfull finhakket persille
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.