Vi feirer midtsommer med en ekstra stor Pavlova her på Det søte liv. Dekk eventuelt over marengskaken med et stykke bakepapir på slutten av steketiden, så den holder på den hvite fargen
Pynt deretter kaken med friske bær, jeg brukte jordbær delt i to, bringebær og amerikanske blåbær. For en fantastisk smaksopplevelse, denne må deles med fler
Pynt deretter med deilige friske bær. jordbær, blåbær og passionsfrukt. Det er store uenigheter om hvor Pavlova kaken egentlig stammer i fra og både Australia og New Zealand påberoper seg retten til oppfinnelsen
Pisk med mikser til du får en tykk og stiv marengs. eks bringebær, blåbær, jordbær. Flytt kaken forsiktig over på ett fat, og pynt med krem og frisk frukt
Pynt med friske bær. blåbær, jordbær og bringebær. Jeg bruker puffet ris i min pavlova. Det er ikke mange år siden jeg smakte denne kaken for første gang
Ønsket mengde jordbær, bringebær og blåbær. Denne Pavlovaen er med en luftig sjokoladekrem, og den falt i god smak hos de som fikk den med seg hjem etter at jeg var ferdig med baking og hadde fått tatt bilder
Pavlova er en kake som har alt, en crunchy kakebunn, silkemyk krem, toppet med friske bær og frukt. Fordel kremen oppå kakebunnen, topp kaken med ønsket frukt og bær
Nydelig ostekake med fantastisk farge og smak. Bland inn blåbær. Rør sammen rømme, kremost, vaniljeekstrakt og sukrinmelis med en håndvisp eller blender, til du har en jevn og klumpefri masse
Denne nydelige pavlovaen var festens «voksenkake» og var en deilig blanding av sprø marengs, myk krem, søte bananer, syrlig og frisk pasjonsfrukt, mild kokos og en syndig god karamellsaus
blåbær/jordbær/bringebær/kiwi/mandarin. Pavlovamed vaniljekrem og friske bær …. Pisk eggehvitene (som må være helt uten rester av eggeplommer) lett sammen med litt av sukkeret til en tykk marengsmasse
Etter siste Pavlova, foreslo mannen i huset at jeg kunne lage en med det norske flagget på. Vaniljekremen måtte jeg selvfølgelig leke litt med, og denne ble tilsatt en karamell-likør (Cuba Caramel)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.