Peanøttkylling
Mat som medisin
Mat som medisin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Til 2 personer
  • 4 små kyllingfiléter
  • 5 tomater 7-8 minimais
  • 3 vårløk 1 paprika 1 ts salt
  • 5 ss økologisk peanøttsmør
  • 6-7 ss olivenolje
  • Salt kyllingen og stek den i olje i 15-20 minutter, avhengig av tykkelse.
  • Fordel peanøttsmøret i pannen sammen med kyllingen og bland det ut med oljen.
  • Rør innimellom og snu filetene et par ganger.
  • La det surre på svak varme, helst under lokk, i 5-10 minutter, tilsett mer olje i sausen om nødvendig.
  • Stek grønnsakene, krydre etter smak.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.