1 flytende
honningSlik gjør du detHa peanøtter i en kjøkkenmaskin med knivblad og kjør til en jevn masse, ca. 5 minutter. Tips: Hold tilbake litt av nøttene og grovhakk dem, før du rører dem inn til slutt om du liker peanøttsmøret litt grovere.Ha i romtemperert smør og honning og kjør til godt blandet. Ha peanøttsmøret over på glass og oppbevar i kjøleskap. Tips: Rør litt peanøttsmør inn i havregrøten for ekstra sødme og litt krønsj om du bruker en grov type. Det er også relativt sunt snacks eller dessert om du rører sammen peanøttsmør, cottage cheese og valnøtter med en liten smak honning.
Det finnes mange ulike typer peanøttsmør ute i butikken, og ingredienslistene varierer mye. Det eneste peanøttsmør trenger å inneholder er peanøtter og evt litt salt
H. e. i. m. l. a. g. p. n. ø. t. s. r. P. u. b. 1. 6. 0. 2. 5. k. 4. K. o. T. h. (. 8. ). D. å. v. f. d. ,. j. C. w. -. S. I. y. c. ♦. R. V. F. /. &. B. E. x. %. #. 9. 3. 7. J. M. N. Z. Å. A. G. L. æ. @. W. U. K a
hjemmelaget peanøttsmør. Jeg hadde egentlig tenkt å bruke peanøttsmøret til noe, for eksempel. en peanøttpai med bringebærgelé, sjokolademuffins med peanøttsmør eller
Smelt smør og peanøttsmør til en glatt “saus” over et vannbad. 2,5 dl peanøttsmør av den typen du liker best. 2,5 dl peanøttsmør av den typen du liker best
Mmmmm, peanøttsmør på skive e godt. )No har eg ett passe stort glas i kjøleskapet. )200 g usalta peanøtterca 50 g cocosa pure coconut oillitt salt, ca 1/2 tsca 1/2 ts tagatesse, kan sløyfastKøyr peanøttene til ei smørbar masse enten med stavmiksareller i blender
Dagens fristelse er Manuela sine brownie-cookies med peanøttsmør. 1,5 dl peanøttsmør. Smelt 200 g av sjokoladen sammen med smør og peanøttsmør i en bolle
Peanøttsmør lager du kjempeenkelt. Først blir peanøttene et slags mel, så blir de til en klompete "deig", og så begynner de å slippe fett og blir til det mest vidunderlige peanøttsmør
Kan det noen gang slå feil med noe som innholder sjokolade og peanøttsmør. Det er vel ingen som sier nei takk til en sunn havrebar med peanøttsmør og mørk sjokolade
– Peanøttsmør, en liten ts til hver bit. Ta de ut og ha i en liten teskje peanøttsmør i hver form. Pass på at peanøttsmøret ikke rører sidene av formen men holder seg pent i midten av sjokoladebunnen, ellers får du «hull» i konfekten din
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.