Pekingsuppe med kylling a'la Edel c",)
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 porsjoner:
  • 2-3 ss rapsolje (eller en annen smaksnøytral olje, som tåler høy varme)
  • 1 stk kyllingfilet
  • 120 g bambusskudd
  • 1 egg 2-4 stk champinjong (eller svart kinesisk sopp, må bløtlegges først)
  • 1 vårløk 10 dl hønsebuljong, jeg brukte vann og 2 beger 'Maggi Fond Cups, kylling'
  • 30 g kinesiske vermicelle/tynne risnudler
  • 2 ss Cognac (eller vermouth)
  • 2 ss sitronsaft
  • 2,5 ss soyasaus
  • 2 ts chilipulver

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.