(Detsmaker nok godt med moste bær også. Jeg prøvde meg på noe sjokoladeis-og-vaniljeis-lignendedessert i går, oppskrift inspirert av kristine weber sin blogg (hun har så mange digge oppskrifter
Grove, men fluffy, sprø på toppen, fulle av bær og frukt inni, søte, men ikke så søte og kakete at de føltes helt som kake - uten at deter lett å oppnå
Nåerdet bare å få noen riktig fine etiketter. SÅNN ERDET BARE. Rist nøttene på panna, det gir en ekstra god smak, men vær forsiktig, det går fort at de blir brent
Nårdenne arbeidsdagen erover skal jeg legge igjen noen timer på sats, tror jeg skal dra den litt ekstra ut i dag - hvis jeg finner plass ved noen av mattene da
bursdag så passerdet å lage dendeilige ostekaka som jeg har brukt i ett par år nå. Deterden beste ostekaka jeg har smakt ever og den har jeg funnet hos
Deterskille-ark imellom derdet kan skrives emne *. Du kan titte inn på Nille-bloggenHER. Deter såå mange fantastiske inspirasjoner vi får hos andre bloggere og denneideén fikk jeg hos
Moden kiwi falt i smak - den var søt nok. Sviskemos lager jeg selv (se tidligere innlegg her) og detspiser vi med jevne mellomrom når vi introduserer noe nytt eller jeg ser at han er litt hard i magen
- ved å bruke dennerabattkoden. Nå skal ikke jeg syte eller noe, men jeg har en middels grad av skoliose, skjevhet i ryggen, som gjør at deter enda viktigere med en god madrass
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.