Smak til med fond/ buljong og krydder. La dette surre med noen minutter. Jeg har kalt den italiensk tomatsuppe fordi den inneholder italienske tomater, italienskepølserog til slutt ravioli
kok opp pastaenskjær purren opp i tynne strimler/biter og fres denne i litt smør på middels varme i pannen til den har blitt mykskru ned temperaturen og tilsett erter, laksen og creme fraichen/rømmensmak til med sitron, eddik, salt og pepperVelbekomme
Ha pølsene sammen med grønnsakene og tilsett den ferdigkokte pennen. Av pasta har jeg brukt fullkornpenne som har mere smak enn vanlig pasta av hvete, men her også er det fritt frem for hvilken pasta du vil bruke
Dekk med et litt fuktig kjøkkenhandkle eller med Plastfilm. Bland mel og salt i en bolle. Oppskriften er fra den Italienske mesterkokken Gennaro Contaldo
Her kan du selvsagt erstatte grillpølsenemed noen gode pølser fra slakteren, tilsette litt løk og biter med sylteagurk før du ruller så har du en god innbakt voksenpølse
Del rødløken i fine båter og la den surre til den er myk i litt smør/olje på stekepannen, ta skinnet av pølseneog del de også i biter, tilsett pølsebiter, og la de surre sammen med løken i stekepannen
Dette er mat som hele familien liker og det er godt med hjemmebakt brød til. tilsett pølser i litt tykke skiver og hell over melk/kremfløte , hvor mye kremfløte du skal bruke avgjør du selv
Legg over lagvis med bacon, pølse, vårløk, blomkål og pasta. Jeg har også lagt pastaen øverst, da blir den litt sprø, men hvis du ikke liker det legger du pølser eller grønnsaker på toppen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.