Det kinesiske navnet, HEI hújiāo (黑 胡椒), betydde opprinnelig noe sånt som "fremmed pepper". Dette er min tolkning av kinesisk pepperbiff - sikkert litt fornorsket - men veldig god
Dette er min variant av kveldens rett fra Masterchef – jeg byttet ut potetgull med potetfondant, da det er min soleklare favoritttiberedning av potet, og jeg kan egentlig styre meg litt for alt som er frityrstekt
I dag serverer jeg den nydelige brokkolikremen med hot pepperbiff, fløtegratinerte poteter i porsjonskåler, en av verdens beste peppersauser og noen stekte tomater ♫♪
Krydre biffene med salt og godt med grovmalt sort pepper. Stek løken bløt og gyllen i smør (dryss over en klype sukker), legg i purren underveis og krydre med salt og litt pepper
En stressende mandag med mye jobb, møter og diverse førte til at tiden ikke strakk til mer – men jeg er egentlig ganske stolt over at jeg tok meg tid til det
Den er dekket med ost eller ost-basert saus, ofte servert som snacks. Andre versjoner består av flere ingredienser med kjøtt og grønnsaker, da blir den servert som hovedrett
Lag deg friste av en saftig pepperbiffmed tilbehør – f. Rull biff filetene i pepperet så de blir dekket med et fint lag – jo større mengde, jo sterkere resultat
Pepperbiff ♫. Jeg krydret biffene godt med grønn og svart pepper. Biffen blir servert med stekt sopp, grønnsaker, hasselbackpoteter og en nydelig portvinsaus
- Sausen jevnes med litt maizenna. Ikveld lagde jeg kinesisk pepperbiff. Serveres med ris. (Rist 1 ss maizenna sammen med 2 ss vann i en boks. Først 1-2 minutt på hver side med høy temperatur
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.