Server med frukt eller bær og bitermed mørk sjokolade. Sjokolademousse er perfekt å lage når du har eggekvitertil overs, eller berre har lyst på nåke godt
- Ha kjøtt/beini en gryte, fyll opp med kaldt vann og kok sakte opp. Når du lager lys kjøttkraft, skal kjøtt og bein rett i gryten, til brun kraft brunes kjøtt/bein først
Nå for tiden er kraftbasert mat umoderne og i ferd med å forsvinne fra norske menyer til fordel for fettbasert eller karbohydrat rik kost, og i form av buljongpulver og posemat fra Knorr og Toro
) Og siden jeg syntes det var så stas medpepperkakehus når jeg var liten, (det har kanskje noe med at vialltid lagde enten hus med låve, utedo og stabbur eller en stor borg, ja jeg kan vel si at jeg har en kjempeflink mamma
En nydelig dessert som smaker som fløyel på tungen og med en klatt pikantingefærkrem. Piskeggehvitene helt stive og pisk eggeplommer, melis og salt til det blirlyst og skummende
Toppingen smøres over hele kaken, pynt ev med nonstop, seigmenn eller andre favoritter. Av min søster så har jeg for flere år siden fått denne oppskriftentil langpanne sjokoladekake
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.