Pepperot og chili dressing
Matlidenskap
Matlidenskap
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Pepperotdressing (kjempegod til fet fisk som laks og makrell)
  • 3 ss creme fraiche
  • 1 ss aioli
  • 2 ts ferskrevet pepperot evt. 3 ts pepperot fra tube
  • 1/2 lime (saft og zest)
  • En klype maldonsalt (evt. en liten ts. salt)
  • Rikelig med nykvernet pepper
  • Chilidressing (kjempegod til skalldyr)
  • 3 ss creme fraiche
  • 2 ss aioli
  • 1 ts tomatpure
  • 1 ts chilisaus (sriracha chilisaus, fåes på invandrerbutikk)
  • 1/2 lime (saft og zest)
  • En klype maldonsalt (evt. en liten ts. salt)
  • Rikelig med nykvernet pepper.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.