Perfektbiff. Ingenting er vel bedre enn en god biff. - eller verre enn en seigbiff. Det viktigste er at kjøttet er godt temperert i romtemperatur og stekepannen er skikkelig varm
Perfekttil gjester. mini-terte. Jeg har blittlittdårligtil å eksperimentere på kjøkkenet det siste året, men her en dag ble jeg lei av den samme "mislykka sjokoladekaka," og prøvde noe nytt når jeg skulle ha gjester på LIFEgruppe
Her har jeg panert den i urtecrust, noe som ga en helt fabelaktig skorpe og sprø svor. Perfekt lammecarre med rødvinsaus, potetmos, rødbetepure og ovnsbakte grønnsaker
herlig, gylden ris. Det er mye man bråker om iMidt-Østen. Men en ting man ikke bråker om er ris. Det finnesriktignok mange tolkninger av hva som er den optimalerisretten, men alle er enige om at ris er godt
NÅ skal dere få den helt perfekteoppskriften for ribbe, og det beste er jo at man ikke trenger noe annet utstyr enn det man normalt har på et kjøkken, trenger ikke en fancy ribbeform og en ribberist osv, denne oppskriften er rett og slett super enkelt og utfallet blirperfekt om man følger den rett(selvfølgelig, man kan være uheldig å få en dåliribbe som blirseig og tørr uansett hvordan man gjør det, men det forekommer skjeldent har jeg hørt)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.