Så kommer vi tilpinnekjøttet. Superkokken Hellstrøm viste for noe år siden, en ny måte å tilberede pinnekjøtt på, og den har jeg tatt til meg og utviklet videre
Løk og hvitløk freses i stekepanne sammen med laurbærblader og stjerneanis til løken er bløt. Tilsett løkblandingen i kjøttet og senk temperaturen på platen
Jeg synes kålrabistappe kan smake litt beskt eller sterkt hvis man bare har kålrabi i stappa, så for å gjøre smaken mildere har jeg tilsatt potet og gulrot
Sil av grønnsakene og kok pinnekjøttet i grønnsaksbuljongen i en time eller til kjøttet er mørt. Hold den varm i en kasserolle og smak til med muskat, salt og pepper
Kålrabistappe. Grønsaksbuljong tilpinnekjøttet. Men dei fleste nye minne manglar den der intense gleda vi kjenner når vi tenker tilbake på dei beste stundene i livet
Servert med enkelt bifftilbehør, bakt potet, bearnaise og sprø grønnsaker. Perfekt biff. (Du kan brune dem lenge før servering og oppbevares kjølig frem til en times tid før servering
Ribba legges tilbake i langpannen med svoren opp. at nå har jeg funnet den perfekte løsningen. Hell oppi 2-3dl vann (vann opp til svoren). Sett opp temperaturen til 225c de siste 20-30 minuttene. Helt til slutt, bruk grillen i 5 min
Hvis du tilfældigvis har lidt andefedt, så varmer du det op på en pande over en rask ild og steger løgene et par minutter, tilsæt så æblerne og sveskerne
Ferdig utvannet og marinert pinnekjøtt legges på grillen til det begynner å bli sprøtt på utsiden. Bland 3 dl naturell youghurt og 3 dl majones, smak til med salt og hvit pepper. 3 dl majones, smak til med salt og hvit pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.