La kjøttet få litt farge og ha de deretter over i noen ildfaste former for videre steking i ovn på 225 grader i 30-40 minutter (litt etter hvor store filetene er)
Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- og parmesantomater , potetpuré med timian og hvitløk eller du kan ta en titt i vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
Samme fremgangsmåte kan så klart brukes på å en større potet, tilsett litt kylling eller kokt skinke i fyllet - og vips har du en deilig hovedrett også
Fyltetaco-paprika, perfekt lavkarbo helgekos. Etter 20 minutter i stekeovnen har du en ny vri på taco, perfekt til helgemiddagen. Stekes i ovnen i 20-30 minutter. Nyhetsbrev sendes ut 1-2 ganger per måned
Fylt tomat - perfekt til grillmaten. Ja, nøttene satte god smak og crunch på tilbehøret - så godt. Masse tips og oppskirfter på grillmat og tilbehør skal eg selfølgelig dele framover, dagens oppskrift på fylte tomater passer som tilbehør til både kjøtt og fisk, grilla eller ikkje
I går laget jeg noen supergode kyllingfileter fylt med ost og pesto, surret inn i bacon. Kyllingfilet fylt med Tine Kremost, pesto og soltørkede tomater
Stek kylling-rulladene godt på alle sider, de skal bli gjennomstekte , men ikke overstekte. 8-10 ss tørr hvitvin. 2-3 minutter er normalt det som skal til. 8-10 ss tørr hvitvin
Fylt kyllingfilet fra Ytterøy surret i serranoskinke. Surret de inn i serranoskinke, og stekte dem i en ildfast form i stekeovnen på 275 grader grill i 5-10 minutter til serranoskinken ble sprø. 4 dl risotto-ris. 5-10 minutter til serranoskinken ble sprø
La stå i 35-40minutter. Når det nærmer seg slutten av steketida lager du bearnisesaus og koker opp brokkoli (ikke kok den i stykker, holder med 3-4minutter max)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.