Dette er middag til 4 porsjoner, og retten består av kyllingfilet med potetmos, ovnsbakt Portobello, paprikasalsa og stekt asparges. 440 gr kyllingfilet i biter
Toppingen består av pizzasaus, kyllingfilet kuttet opp og stekt med timian, stekt sopp med chicken & steak krydder, bacon, tomat, løk, revet ost og rucola
Dagens lunsj bestod av en stektkyllingfilet med paprikakrydder og pommesfriteskrydder servert sammen med "mager coleslaw" (jeg brukte lettmajones, så derfor order mager) og kokte grønnsaker
Det letteste er selvsagt å bruke kyllingfileter du slipper å skjære opp, men siden Stange leverer enten hel kylling, eller kyllinglår, så var valget enkelt for meg
Med brokkolipuré og sprøstekt bacon blir dette fort en favorittrett. Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk
La det stå i ovnen til kyllingen er gjennomstekt,. INGREDIENSER. ca 2 personer. 3 - 4 stk kyllinfilèter6 - 8 skiver serranoskinke/spekeskinke1 beger kremost med urter Krydder1 stk stor søtpoteter
Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianter av ris og pastaretter, og det er ikke fordi jeg vil spise mindre karbohydrater, men fordi jeg vil spise mer grønnsaker
Dryss fileten med et jevnt lag grovt salt. La den ligge med saltet på i ca. 20 minutter. Skyll fisken godt i kaldt vann og klapp fileten tørr med kjøkkenpapir
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.