Perfekte fletteloff- luftige med litt sprø skorpe. Hun var den typiske husmoren fra 70-tallet med blåfargede hårruller i håret, ikledd et blomstret forkle mens hun lidenskapelig var fordypet i en eller annen matrett på kjøkkenet
Men, dette tok uansett tid, så du kan bare åpne rødvinen, for noe kos på kjøkkenet hører med. Du ønsker jo å måle kjernetemperatur, ikke sidetemperatur
Det skal nemlig jeg gjøre neste gang disse paiene står for turpå kjøkkenet. Jeg snakker direkte om den sprø og luftige skorpa, men samtidig den milde og myke smaken på innsiden
Disse rundstykkene ble laget i hui og hast søndag kveld siden jeg skulle påtur mandag morgen. Disse ble laget på slump, og som oftest blir de jo best akkurat på den måten
Når man baker med gjær, er temperaturernaturligvis viktig å tenke på. Lite slår luftige hveteboller på en søndag, så derfor deler jeg i dag min oppskrift
Superdigge sunne energibarer. Selv den mest uerfarne og famlende burde få en kraftig mestringsfølelse etter å ha prøvd seg på oppskriften såfremt følgende punkter følges nøye
Server knekkebrød med ønsket pålegg. Perfekte knekkebrød1 stort brett, totalt 25 knekkebrød. Stek på 160 grader. Etter 40 minutter tar du knekkebrødene ut og legger dem på en rist, da blir de ekstra sprøe. Etter totalt 50 minutter tar du ut knekkebrødene av ovnen og lar de avkjøles på en rist
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.